divendres, 30 de desembre del 2011

CAP D'ANY 2011-12

COHÈLET (ECLESIASTÈS) diu que "Cada cosa té el seu moment" (Ec: 3, 1-8). Voldria desitjar-vos que tots aquests moments, quan els toqui el seu el torn dins el nou any, ens trobin plens de pau, serenor i equilibri. Cada un de vosaltres trobarà la seva pròpia manera de serenar-se, a cada un de vosaltres l'ajudarà la seva pròpia experiència de Déu o de no Déu, però us desitjo que sigui com sigui, que els moments us trobin tranquils i en pau per poder-los afrontar o disfrutar amb tota la força!
Per la meva part, marxo a passar els últims dies en família, per fi estarem tots junts, i marxo sense internet, amb llibres que vaig disfrutant poc a poc, i amb un munt d'exercicis d'anglès per repassar (quin pal!!!). 
Però marxo amb el desig de renovar-me i si Déu vol i jo sé escoltar, ho aconseguiré (una mica eh, res de veure la llum i esdevnir un ésser nou!!) 
Aquest, doncs, és el meu desig i la meva pregària pel 2012, que cada un dels moments que s'esdevinguin ens trobin estables i ben acompanyats (per si l'equilibri deixa pas a la por que també passa).
Deixo el poema Invictus de William Ernest Henley (Long John Silver), famós per la peli del Mandela, que m'encanta i és extensiu a qualsevol de nosaltres!! Preneu-lo i disfruteu-lo, BONA ENTRADA D'ANY!!


QUE D´U US BENEEIXI! 

3 comentaris:

  1. Molt bo, invictus. I el poema et fa sentir orgullos de habitar aquesta humanitat tan apassionant. Gracies Ariadna

    ResponElimina
  2. Pedazo de frase. Pedazo de poema. Pedazo de actitud.
    Te he descubierto gracias a los 20blog, pásate por el mío, es sobre trucos para ligar , y va 2º en personal por 1 solo voto, creo que te gustará. Te sigo!

    ResponElimina
  3. Hola!!!! Estoy en la blogoteca.20minutos. y ya quedan apenas 2 días para el cierre!! Podrías dar tu opinión y si puedes votar, en buena hora!! Es la primera vez y quiero hacer conocer el blog!!!
    te espero por http://lablogoteca.20minutos.es/todo-preescolar-15750/0/
    Espero te guste!!
    Muchas graciasss
    saludos

    ResponElimina